E shtunë, 19 Qershor, 2021
No menu items!
spot_img

Teatri – të mëson …

Duhet lexuar

spot_img

Teatri të mëson të jesh i madh.

Nuk ka rëndësi nëse bëhesh apo nuk bëhesh aktor i madh kur të rritesh.

Teatri të mëson të jesh i madh.

Të mëson të luftosh dhe të mos dorëzohesh. Të mëson të mos kënaqesh.

Të mëson se askush nuk të fal asgjë dhe gjithçka duhet ta fitosh vetë.

Të mëson respektin dhe disiplinën.

Të mëson të ringrihesh pas humbjeve.

Të mëson të shohësh brenda syve, sepse ti e di, se brenda atyre syve përmbyllen qindra histori.

Të mëson mos t’i gjykosh ato histori.

Të mëson t’ia nisësh nga e para dhe të mos kesh frikë nga jeta.

Të mëson se kur diçka mbaron, diçka tjetër më e bukur do të rifillojë.

Të mëson të jesh i lirë.

Të mëson të mos tërhiqesh dhe të mos ta kursesh veten.

Të mëson kohën.

Të mëson t’i japësh vlerë kohës dhe ta shohësh teksa rrjedh dhe ta ndjekësh pas që të mos ta humbasësh.

Të mëson fjalët.

Të mëson mos t’i lëshosh rastësisht, por t’u japësh një formë.

Të mëson fjalët: Dashuri, Jetë, Bukuri, Djersë, Sakrificë, Dhimbje.

Nuk ka rëndësi, nëse bëhesh apo nuk bëhesh aktor i madh kur të rritesh.

Ajo çka të mëson Teatri, do të të duhet gjithmonë, çfarëdolloj pune të bësh; inxhinier, shtëpiake, avokat, pemëshitës.

Sepse që të jesh i Madh, fillimisht duhet të Jesh.spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Ferrari SF90 vjen si frymëzim për atlete

Puma dhe Ferrari kanë një produkt të përbashkët. Emri i tij është ION F, dhe është një atlete e frymëzuar...

Më shumë artikuj si kjo