Pamjet e para të këtij jahti tregojnë se bëhet fjalë për një super jaht i cili thuhet se do të jetë më i shpejti në botë!

Përveç shpejtësisë, detajet e fibrave të karbonit i japin pamjen luksoze dhe nuk mbetet gjë tjetër pos një ngjarje që nuk duhet ta humbisni!

Më 28 korrik, duke filluar nga ora 10:30, prezantimi i këtij super jahti do të bëhet drejtpërdrejt.