E shtunë, 19 Qershor, 2021
No menu items!
spot_img

Të gjithë po qeshin me veprimin e këtyre njerëzve

Duhet lexuar

spot_img

I gjithë interneti qesh me këta “gjeni”.

Ekziston një vijë e hollë midis këmbënguljes dhe kokëfortësisë.

Një shembull i vërtetë i kësaj janë këta gjeni që vendosën të vendosnin një pjesë të madhe mobilieve në një bagazh jo aq të gjerë.

Mund të supozojmë vetëm se si përfundoi ky veprim.

spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Ferrari SF90 vjen si frymëzim për atlete

Puma dhe Ferrari kanë një produkt të përbashkët. Emri i tij është ION F, dhe është një atlete e frymëzuar...

Më shumë artikuj si kjo