E shtunë, 19 Qershor, 2021
No menu items!
spot_img

Tani e tutje, njerëzit e shëndoshë mund të punësohen në Japoni dhe do të paguhen 14 euro për orë

Duhet lexuar

spot_img

Shërbimi RI japonez ka tërhequr shumë vëmendjen e publikut për shkak të asaj që ofron.

Gjegjësisht, ajo u ofron kompanive dhe individëve privatë njerëz të trashë me qiradhënie, ata që peshojnë mbi njëqind kilogramë, paguhen 14 euro në orë.

Emri i shërbimit është Debucari, dhe menjëherë u ofruan disa arsye për të cilat dikush dëshiron të punësojë një person me mbipeshë.

Këto përfshijnë punësimin e njerëzve për të xhiruar reklama ose si modele për veshje të rrobave me përmasa të mëdha,

 

Debucari tashmë ka aktivizuar ofertën e saj për njerëz të trashë në disa qytete të mëdha japoneze, duke përfshirë Tokion, Osaka dhe Aichi.

https://www.youtube.com/watch?v=huqyQoGm1JA&feature=emb_title


spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Ferrari SF90 vjen si frymëzim për atlete

Puma dhe Ferrari kanë një produkt të përbashkët. Emri i tij është ION F, dhe është një atlete e frymëzuar...

Më shumë artikuj si kjo