E martë, 2 Mars, 2021
No menu items!

Vullkan

Shpërthimi i vullkanit Etna – pamjet spektakolare të aktivitetit më të fundit shpërthyes të tij

Një shpërthim spektakolar i vullkanit Etna ka bërë që re të mëdha tymi të ngriten mbi të gjithë hapësirën e Etna dhe aeroporti ndërkombëtar i Catania ka pezulluar operacionet e tij. Një ndalesë e tillë është vendosur nga “njësia e...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Si të ndaheni me partnerin në formën më perfektë

T’i japësh fund një marrëdhënieje është e vështirë, sidomos kur të duhet edhe të përballesh me personin. Që ta...
- Advertisement -