E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

Vetura diellore

Vetura diellore me një distancë prej 1,600 km – ajo nuk ka nevojë të rimbushet

Automjeti me tre rrota nga Aptera premton se kurrë nuk do të duhet të karikohet në jetën e përditshme. Makina diellore nga Aptera, i shpallur në vitin 2019 dhe i prezantuar si një prototip në vitin 2020, duhet të hyjë...
- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...
- Advertisement -spot_img