E enjte, 4 Mars, 2021
No menu items!

Ushqimet

Kështu mund ta dalloni ushqimin e modifikuar gjenetikisht në dyqan

Kushtoni kujdes shifrave! Në treg gjithnjë e më shumë ka produkte joorganike. Studimet nuk ia dalin dot të shmangin lindjen e pasojave të paparashikuara. Ato janë të shënuara me numra të caktuar. Kjo është mënyra si t’i dalloni: Për pemë dhe perime...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Shtëpi me formë unike: A do të dëshironit të jetonit këtu?

Sa njerëz, aq edhe temperamente. Sa shtëpi të ndryshme ka, ndërsa ky është tregimi i një shtëpie që është...
- Advertisement -