E enjte, 4 Mars, 2021
No menu items!

Thaqi

Voton bashkëshortja dhe djali i Hashim Thaçit

Bashkëshortja e ish-presidentit Hashim Thaçi, Lumnie Thaçi bashkë me djalin e tij Endrit Thaçi, kanë hedhur votën e tyre për zgjedhjet parlamentare. Këto janë zgjedhjet e para parlamentare që mbahen në mungesë të ish-presidentit Thaçit, ndërkohë ky i fundit ka...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Qeveria Britanike i konfirmon Dhomës Britanike të Tregtisë në Shqipëri mbështetjen me vaksina për vendet e Ballkanit perëndimor(DOKUMENTI)

Anëtarja e Parlamentit britanik Wendy Morton, njëherazi edhe Ministre për Fqinjësinë Europiane, i është përgjigjur me nota optimiste Presidentit...
- Advertisement -