E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

Starcash

Debit kartelat bankare në formë vertikale, për herë të parë në Kosovë nga Banka TEB Sh.A.

Përkushtimi i vërtetë i qëndron kohës së përdorimit dhe përkushtimi i Bankës TEB, si lidere në tregun e kartelave bankare në Kosovë është dëshmuar prej më se 13 vitesh. Risia më e fundit që Banka TEB sjellë ndër kartelat bankare...
- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...
- Advertisement -spot_img