E shtunë, 6 Mars, 2021
No menu items!

Muharrem Nitaj

Nitaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me Trainkos-in dhe Uniteti-n

Ministri në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Muharrem Nitaj, sot ka nënshkruar dy marrëveshje mirëkuptimi për subvencionimin e dy ndërmarrjeve publike, me Trainkos-in dhe Uniteti-n.  Kryeshefat e ndërmarrjeve, Gelor Shala i Trainkos-it dhe Gazmend Morina i Uniteti-t, e kanë...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Kombinimet perfekte/ 6 çiftet më pasionante të zodiakut

Ekzistojnë disa çifte që duan që marrëdhënia e tyre të ecë në shtigje të qeta. Ata duan të qëndrojnë në...
- Advertisement -