E martë, 2 Mars, 2021
No menu items!

Mercedes C-Class

Ka mbërritur Mercedes C-Class i ri – një luks i jashtëzakonshëm, pamje ikonike, teknologji moderne dhe më shumë fuqi

Mercedes ka prezantuar një gjeneratë të re të modelit të saj më të shitur dhe më domethënës. Në pothuajse katër dekada të C-Class, prodhuesi gjerman ka shitur 10.5 milionë nga këto automjete, kështu që nuk ka dyshim se është produkti...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Si të ndaheni me partnerin në formën më perfektë

T’i japësh fund një marrëdhënieje është e vështirë, sidomos kur të duhet edhe të përballesh me personin. Që ta...
- Advertisement -