E premte, 5 Mars, 2021
No menu items!

Luksemburgu

Luksemburgu dhe Zvicra prin me pagat më të larta në Evropë. Por, cili shtet renditet i pari?

Referuar të dhënave të fundit, nga përllogaritjet e pagave, rezulton se Zvicra ka pagën e dytë më të lartë mesatare në Evropë dhe e treta më e mira në botë. Të dhënat e Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD)...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Përshpejtimi i kësaj Audi është e mbinatyrshme

Në intervalin aktual, një nga modelet më të shpejta të Audi punon me energji elektrike. Ai ju lë pa...
- Advertisement -