E diel, 7 Mars, 2021
No menu items!

Lëngu i karotës

Efektet e mahnitshme të lëngut të karotës në organizëm

Të jetuarit shëndetshëm është një stil shumë dimensional që padyshim përfshin edhe pirjen e lëngut të karotës. Ky lëng është i pasur me beta karotën që i jep organizmit vitaminën A, vitaminat e kompleksit B, vitaminën E dhe shumë minerale...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Fotografi e rrallë nga shkolla e parë shqipe në Korçë

Sot janë bërë plot 134 vjet që nga dita kur në qytetin e Korçës u hap Mësonjëtorja e Parë...
- Advertisement -