E hënë, 8 Mars, 2021
No menu items!

laura

Prokuroria e Shtetit ka angazhuar 88 prokurorë dhe 40 zyrtarë për të mbrojtur votën e lirë gjatë zgjedhjeve

Prokurori i Shtetit njofton se është duke përcjellë me vëmendje procesin zgjedhor i cili është duke u mbajtur sot për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Në njoftimin për media thuhet se nga ora shtatë e mëngjesit e ditës së sotme,...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

McLaren F1 që u prodhua në vetëm 64 kopje shitet për 15 milionë dollarë

Një vepër arti nga një makinë. McLaren F1 u prodhua në vetëm 64 kopje dhe një i tillë shitet aktualisht...
- Advertisement -