E diel, 7 Mars, 2021
No menu items!

Kryqi i kuq

Kryqi i Kuq i Kosovës përkrah edhe strehimoren e Ferizajit – Shtëpia ime

Duke e ditur se Kryqi i Kuq i Kosovës është organizatë e cila ndihmon kategori të ndryshme të subjekteve në mbarë vendin poashtu me ndihma të ndryshme dhe ndër to pako ushqimore dhe higjienike, këtë radhë përfituese e ndihmave...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Arsyet pse ecja ditore duhet të jetë në agjendën e gjithsecilit

Kur ecni, trupi lëviz këmbët në tre plane: vertikale, gjatësore, tërthore. Sa më i shpejtë të jetë ritmi i...
- Advertisement -