E hënë, 8 Mars, 2021
No menu items!

Kosovë

Kosova dhe Shqipëria vendosin t’i shënojnë së bashku ngjarjet historike

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës në Kosovë ka njoftuar se së bashku me Ministrinë për Evropë dhe Punë të Jashtme të Shqipërisë, është dakorduar për harmonizimin e kalendarit të aktiviteteve në fushën e diplomacisë publike. Sipas njoftimit, grupi...

Vucic: Kemi probleme në Kosovë, duhet kthyer shërbimin e detyruar ushtarak në Serbi

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, pas takimit me përfaqësuesit e ushtrisë serbe ka biseduar edhe për kthimin e shërbimit të detyrueshëm ushtarak për qytetarët serbë, duke shtuar se është mjet më efikas për parandalimin e rreziqeve ndaj tyre, duke...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

McLaren F1 që u prodhua në vetëm 64 kopje shitet për 15 milionë dollarë

Një vepër arti nga një makinë. McLaren F1 u prodhua në vetëm 64 kopje dhe një i tillë shitet aktualisht...
- Advertisement -