E enjte, 4 Mars, 2021
No menu items!

Kosovarët në ShBA

Kosovarët në ShBA japin mbi 500 vakte ushqimore falas për banorët që kishin mbetur pa rrymë

Pronarët kosovarë të një restauranti në Teksas të SHBA-së, pas një ndërprerje të përkohshme të furnizimit të energjisë elektrike në këtë zonë, vendosën t’i ndihmojnë komunitetin nëpërmjet dhënies së mbi 500 vakteve ushqimore falas. Ari dhe Blinera Isufaj, bashkë me...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Shtëpi me formë unike: A do të dëshironit të jetonit këtu?

Sa njerëz, aq edhe temperamente. Sa shtëpi të ndryshme ka, ndërsa ky është tregimi i një shtëpie që është...
- Advertisement -