E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

Harley

”Harley-Davidson” me humbje katastrofike

Kompania e famshme ”Harley-Davidson” Inc (HOG) raportoi se humbja neto e tremujorit të katërt ishte 96,40 milionë dollarë, krahasuar me të ardhurat neto nga viti i kaluar. Analistët e intervistuar nga ”Thomson Reuters” kishin pritur që kompania të raportonte fitime...
- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...
- Advertisement -spot_img