E martë, 2 Mars, 2021
No menu items!

Hajredin Kuqi

Kuçi tregon se cilët politikanë e dinin datën e shpalljes së pavarësisë

Numri dy në Qeverinë e Kosovës, kur vendi shpalli pavarësinë ka shpalosur histori të pathëna deri tash. Hajredin Kuçi ka treguar për ngjarjet para dhe gjatë shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Ish zv. kryeministri i Kosovës, ka treguar se kur për...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Si të ndaheni me partnerin në formën më perfektë

T’i japësh fund një marrëdhënieje është e vështirë, sidomos kur të duhet edhe të përballesh me personin. Që ta...
- Advertisement -