E enjte, 4 Mars, 2021
No menu items!

Gjyshja

Gjyshja 90-vjeçare eci 16 kilometra në dëborë për t’u vaksinuar

Një amerikane e palëkundur nëntëdhjetë vjeçar sfidoi të ftohtin dhe eci 16 kilometra nëpër dëborë për t’u vaksinuar kundër COVID-19 në Seattle, raportuan mediat lokale. Fran Goldman nuk arriti të merrte dozën e parë të vaksinës dhe kur iu dha...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Shtëpi me formë unike: A do të dëshironit të jetonit këtu?

Sa njerëz, aq edhe temperamente. Sa shtëpi të ndryshme ka, ndërsa ky është tregimi i një shtëpie që është...
- Advertisement -