E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

Fëmijë

Librat më të mirë për fëmijë që i mësojnë të duan kafshët

Prindërit me të drejtë i kushtojnë vëmendje marrëdhënieve të fëmijëve të tyre me bashkëmoshatarët, mësuesit, vëllezërit e motrat dhe figurat e tjera të rëndësishme në jetën e tyre. Por një lidhje tjetër kuptimplote është edhe lidhja e fëmijëve me...

Dy fëmijë i gjejnë 100 euro në rrugë, i çojnë në stacionin e policisë

Një qytetar nga Prishtina ka njoftuar se dy fëmijët e tij të cilët janë nxënës të shkollës “Naim Frashëri”, i kanë gjetur 100 euro, të cilat bashkë me prindin i kanë dërguar në polici. Genc Pruthi ka njoftuar se dy...
- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...
- Advertisement -spot_img