E enjte, 4 Mars, 2021
No menu items!

Evropë

Shtohen variantet e reja të COVID-19 në Evropë, shtetet ndërmarrin masa

Vendet e Evropës Qendrore kanë paralajmëruar për një rritje të COVID-19 të premten për shkak të zbulimit të varianteve të reja.   Rajoni, i cili përfshin vende të tilla si Republika Çeke, Hungaria, Polonia dhe Sllovakia filloi të goditej rëndë kur...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Shtëpi me formë unike: A do të dëshironit të jetonit këtu?

Sa njerëz, aq edhe temperamente. Sa shtëpi të ndryshme ka, ndërsa ky është tregimi i një shtëpie që është...
- Advertisement -