E diel, 7 Mars, 2021
No menu items!

Diana

Është veshur si çdo femër normale: Leksionet e princeshës Diana për të gjitha kohët

Stili i saj i veshjes ka mbetur inspirim i përhershëm për adhuruesit e modës dhe elegancës Princesha Diana ka qenë dhe ka mbetur ikonë e pavdekshme mode e cila akoma po inspiron miliona njerëz në gjithë botën. Personaliteti i saj, veprat,...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Arsyet pse ecja ditore duhet të jetë në agjendën e gjithsecilit

Kur ecni, trupi lëviz këmbët në tre plane: vertikale, gjatësore, tërthore. Sa më i shpejtë të jetë ritmi i...
- Advertisement -