E premte, 5 Mars, 2021
No menu items!

Detyre logjike

Në mesin e këtyre deleve fshihet një dhi. A mund ta gjeni?

Enigmat të cilat qarkullojnë në rrjetet shoqërore nuk po pushojnë dhe çdo ditë shfaqet nga një e re Këtë herë detyrë juaja është të gjeni dhinë endacake në mes të deleve. Lozni me këtë fotografi dhe testoni aftësinë tuaj të zgjidhjes...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Nuk ka cunami në Zelandën e Re, publikohen pamjet e dallgëve që kishin frikësuar banorët

Agjencia për situata emergjente në Zelandën e Re, ka tërhequr paralajmërimin për një cunami të mundshëm pas një serie...
- Advertisement -