E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

CFKK

ShSKUK përfiton donacion në vlerë 100 mijë euro

Është nënshkruar memorandumi i ​ bashkëpunimit ndërmjet​ Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës dhe​ organizatës “Care for Kosovo Kids”. Qëllimi i këtij memorandumi është renovimi i Laboratorit të Patologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, ku përveç renovimit, parashihet...
- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...
- Advertisement -spot_img