E shtunë, 27 Shkurt, 2021
No menu items!

Belgjikë

BE-ja kërkon inspektimin e prodhimit të vaksinës antiCOVID në Belgjikë

Komisioni Evropian ka urdhëruar autoritetet belge të inspektojnë prodhimin e vaksinës antiCOVID të AstraZenecas në një fabrikë në Belgjikë, ku problemet kanë çuar në mungesë të theksuar të furnizimit me të. Agjencia Federale e Belgjikës për Barnat dhe Produktet Shëndetësore...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Këto janë gjëra që Hyundai i ri mund ti bëjë, kurse Tesla jo

Arritja e një makine të re elektrike pak më serioze do të thotë që shumë do ta krahasojnë atë...
- Advertisement -