E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

Realizohet një operacion i rrallë në Spitalin e Mitrovicës

Duhet lexuar

spot_img

Spitali i Përgjithshëm i Mitrovicës ka njoftuar se është kryer me sukses një operacion i rrallë, në Repartin e saj të Urologjisë.

“Në Repartin e Urologjisë̈, në Spitalin e Përgjithshëm të Mitrovicës, realizohen intervenime urologjike nga më të ndryshmet dhe më të komplikuarat. Një operacion i rrallë për herë të parë është realizuar në repartin e Urologjisë nga ekipi operator e urologëve dhe anesteziologëve”, njofton Spitali i Përgjithshëm i Mitrovicës.spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...

Më shumë artikuj si kjo

- Advertisement -spot_img