E shtunë, 25 Mars, 2023
No menu items!
spot_img

Përse macet dëshirojnë të flenë me njerëz?

Duhet lexuar

spot_img

Nëse keni mace në shtëpi, me siguri ju kujtohet momenti kur shkoni të flini gjumë: macja ju mbështet në gjoks dhe gërhin derisa të fle…

A keni pyetur ndonjëherë përse ato veprojnë ashtu?

Siguria

Si çështje instinkti, kafshët dëshirojnë të ndihen të sigurta nga cilido qoftë grabitqar sulmues, madje edhe kur mendoni që i keni siguruar gjithë komoditetin në shtëpinë tuaj.

Gjithsesi, maces suaj i nevojitet vendi i sigurt ku ajo e di që mund të fle e qetë.

Komoditeti dhe ngrohtësia

Macet duan të flenë në vende të ngrohta, meqenëse natën nuk ka diell, nuk ka vend më të mirë për të bërë gjumë sesa në trupin e pronarit. Veç kësaj, ato mund të flenë 16 orë në ditë dhe e duan rehatinë dhe flenë në bark.

Mbrojtja

Macet kanë lidhje të veçantë energjike; kështu që mund t’i kuptoni këto krahasime. Qentë janë mbrojtësit tanë dhe mbrojtës në kuptimin fizik, mirëpo macet në kuptimin energjik.

Macet posedojnë energji të cilën ne nuk e shohim dhe do të na mbrojnë nga energjia e keqe dhe e dhunshme, duke na bërë mirë.

Mënyra për të treguar dashurinë

Definitivisht, macet janë ndër krijesat të cilat japin shumë dashuri, mirëpo ndonjëherë edhe nuk e tregojnë dhe mund kenë qëndrim paksa armiqësor, për dallim nga kanakarët e tjerë shtëpiakë.

spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Përleshje mes kosovarëve në Zvicër, plagosen burrë e grua

Një burrë dhe një grua kanë mbetur të plagosur në një konflikt mes disa kosovarëve, që ka ndodhur sot rreth...

Më shumë artikuj si kjo