E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

Kini pak durim, vajza: Ja në ç’moshë do të vijnë orgazmat më të papara!

Duhet lexuar

spot_img

Nëse ndjeni vështirësi në arritjen e orgazmës, nuk jeni të vetmet. Një në tre 3 gra has probleme për të arritur kënaqësinë seksuale, ndërsa 80% e femrave e kanë të vështirë të arrijnë orgazmën vetëm përmes seksit vaginal.

E megjithatë, ekspertët thonë se është thjesht çështje kohe.

Kënaqësia seksuale sa vjen e shtohet me arritjen e pjekurisë, thonë seksologët.

Përshembull, vetëm rreth 61% e vajzave 18-24 vjeç thonë se kanë përjetuar orgazëm. Por në periudhat e ardhshme të jetës, duket se gjithçka sa vjen e bëhet më e lehtë.

60% e grave në të 30-at përjetojnë orgazëm, ndërsa në moshën 40-50, rreth 70% e tyre!

Mund të mendoni se ndodh e kundërta, por nuk është çështje fizike sa është çështje psikologjike.

Me kalimin e viteve dhe me shtimin e përvojës seksuale, gruaja ndihet gjithnjë e më e lirshme në shtrat, duke mësuar si të kënaqen, me anë të vetëstimulimit fizik e psikologjik.
Dhe mbi të gjitha, fitojnë vetëbesim në shtrat, që është çelësi i kënaqësisë së fundme seksuale!spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...

Më shumë artikuj si kjo

- Advertisement -spot_img