E shtunë, 19 Qershor, 2021
No menu items!
spot_img

Këtë vit vdiqën më pak të burgosur sesa vitin e kaluar

Duhet lexuar

spot_img

Vetëm gjatë vitit të kaluar vdiqën 10 të burgosur.

 

Që nga viti i kaluar e deri fund të muajit prill të këtij viti kanë vdekur 13 të burgosur, bën të ditur Shërbimi Korrektues i Kosovës

Vetëm gjatë vitit të kaluar vdiqën 10 të burgosur.

Nga ky numër, 3 prej tyre kanë bërë vetëvrasje, ndërsa 7 të tjerët kanë ndërruar jetë gjatë trajtimit në institucione shëndetësore jashtë institucioneve korrektuese.

Kurse, nga fillimi i vitit 2021, e deri sot kanë vdekur 3 të burgosur.

“Të njëjtit kanë ndërruar jetë gjatë trajtimit të tyre në institucione shëndetësore jashtë institucioneve korrektuese“, thuhet në përgjigjen e SHKK-së.spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Ferrari SF90 vjen si frymëzim për atlete

Puma dhe Ferrari kanë një produkt të përbashkët. Emri i tij është ION F, dhe është një atlete e frymëzuar...

Më shumë artikuj si kjo