Prodhuesit po hetojnë incidentin, për të cilin Laura tha se lanë mbeturinat e shpërndara rreth kuzhinës së saj.

Gruaja bëri fotografi të skenës, të cilat tregojnë pjesën e sipërme të lavatriçës që ka shpërthyer. Kapaku i sipërm i makinës është hedhur në erë, duke lënë copa të mëdha plastike dhe qelqi të shpërndara nëpër dysheme.

Ajo shpërndau imazhet në Facebook si paralajmërim për të tjerët në lidhje me lënien e makinës larëse të ndezur kur nuk janë në shtëpi. Laura tha: ‘Unë shpesh kam dëgjuar të mos e ndezë makinën larëse kur largohesh nga shtëpia.

Laura iu përgjigj komenteve të hënën, duke thënë: ‘Lavatriçja është një Indesit kështu që unë do ta njoftoj prodhuesin për këtë çështje.

“Unë as nuk mund ta imagjinoj se cili do të ishte rezultati nëse unë, Warren ose Mark do të ishin në kuzhinë në atë kohë”, tha gruaja.

Dhjetëra përdorues të mediave sociale komentuan mbi postimin dhe e quajtën incidentin ‘të frikshëm’