E shtunë, 19 Qershor, 2021
No menu items!
spot_img

‘Folja dua nuk e duron mënyrën urdhërore’

Duhet lexuar

spot_img

Jorge Luis Borges, ka qenë një shkrimtar tregimesh të shkurtra, eseist, poet, përkthyes dhe figurë kyçe e letërsisë së gjuhës spanjolle.

Librat e tij më të njohur me tregime, Ficciones dhe El Aleph, të botuara në vitet 1940, janë përmbledhje me tregime të shkurtra të ndërlidhura nga temat e përbashkëta, duke përfshirë ëndrrat, labirintet, bibliotekat, pasqyrat, shkrimtarët e sajuar, filozofitë dhe fetë.

“Folja  ‘lexoj’, ashtu si folja ‘dua’ apo folja ‘ëndërroj’, nuk e duron dot mënyrën urdhërore”.spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Ferrari SF90 vjen si frymëzim për atlete

Puma dhe Ferrari kanë një produkt të përbashkët. Emri i tij është ION F, dhe është një atlete e frymëzuar...

Më shumë artikuj si kjo