E shtunë, 19 Qershor, 2021
No menu items!
spot_img

Enigmë e rastit: A mund të gjeni një zemër me mbishkrimin ‘love’?

Duhet lexuar

spot_img

A mund ta gjeni për vetëm 60 sekonda? Shumica nuk ia kanë arritur

Argëtohuni me partnerin tuaj me këtë enigmë të rastit.

Detyra është të gjesh një zemër që ka mbishkrimin ‘love’, përkatësisht dashuri.

Koha në të cilën duhet ta gjeni është 60 sekonda, por autorët e enigmës Gorgeous Cottages thonë se shumica e njerëzve patën sukses në një minutë e pesë sekonda.

Nëse nuk mund ta zgjidhni enigmën, shihni zgjidhjen më poshtë:

spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Ferrari SF90 vjen si frymëzim për atlete

Puma dhe Ferrari kanë një produkt të përbashkët. Emri i tij është ION F, dhe është një atlete e frymëzuar...

Më shumë artikuj si kjo