E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

Daniel Andre Tande bie në vrapimin praktik të Planinca

Duhet lexuar

spot_img

Daniel Andre Tande, kampioni në fuqi i ekipit olimpik kampion dhe 4 herë fitues i kupës së botës, pati një rënie shumë të keqe gjatë provës. Shpejtësia e tij në momentin e rënies ishte 100 km / orë (62 milje / orë nëse konvertimi im është i saktë). Raportet e kohëve të fundit janë pak konfuze, Ai e theu plotësisht ose thjesht e lëndoi klavikulen. Sidoqoftë ai ishte me fat. Kjo mund të kishte përfunduar shumë keq.spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...

Më shumë artikuj si kjo

- Advertisement -spot_img