E shtunë, 19 Qershor, 2021
No menu items!
spot_img

Stili

Veprimet e udhëheqësve që e dëmtojnë moralin e vartësve

Autori amerikan i shumë librave për lidership, John C. Maxwell, ka thënë se “gjithçka bie dhe ngrihet mbi udhëheqjen”. Lideri është ai që e krijon kulturën organizative dhe kjo e përkufizon moralin e një kompanie. Morali i fortë është çelësi...

Nëse dëshironi të zgjeroni vizualisht hapësirën tuaj – ngjyrosni çdo gjë në të njëjtën ngjyrë

Ka aq shumë nuanca të ngjyrës së bardhë dhe gri në treg, që mbështesin besimin shumëvjeçar që ngjyrosja me të bardhë është mënyra më e shpejtë për ta bërë një dhomë të duket më e madhe dhe më e...

Shtatë llojet e pushimeve për të cilat keni nevojë

Jeni përpjekur ta kompensoni mungesën e vazhdueshme të energjisë duke fjetur, por edhe pse keni fjetur, përsëri ishit të rraskapitur. Gjumi dhe pushimi nuk janë njësoj, megjithëse shumë prej nesh i ngatërrojnë. Ne e kalojmë jetën duke menduar se kemi...

Shenjat që tregojnë se keni nevojë për pushim

Ndoshta keni dëgjuar tashmë për “sindromën e konsumimit” në punë dhe nuk do të habiteni nga informacioni se gjithnjë e më shumë njerëz përballen me këto probleme çdo vit. A mund t’i dalloni shenjat se është koha për të...

Fabian Hoxha – talenti 14 vjeqar i cili synon edhe skuadrat ndërkombëtare në fushën e futbollit

14 vjeqari i quajtur Fabian Hoxha nga Prizreni, është një talent tjetër i cili synon majat më të larta dhe atë në fushën e futbollit. Fabian Hoxha nga Prizreni është nxënës i klasës së 9, e sportin e tij të...

Krijimi i sinergjisë në vendin e punës

Sinergjia mund të tingëllojë si një “fjalë e madhe” biznesore, por në realitet është fjalë klasike, bazuar në origjinën e saj. Fjala “sinergji” ka rrënjë greke, “sun” që do të thotë “bashkë” dhe “ergon” që do të thotë “punë”....

Idetë e dekorimit të banjës: Cilat pllaka të zgjidhni dhe si t’i kombinoni ato me elementet tjera

Meqenëse kërkon shumë kohë dhe para, dekorimi i banjës paraprihet nga një planifikim i kujdesshëm. Ndërsa shumica e njerëzve zgjedhin klasike të përjetshme dhe tone të lehta që do të marrin një pamje të re duke ndryshuar detajet, të tjerët...

Për kënaqësi të plotë në oazën tuaj të preferuar: Ide dhe këshilla për rregullimin e kopshtit ose tarracës

Nëse nuk dini nga të filloni, ne ju ofrojmë ide dhe këshilla! Nëse filloni të rregulloni tani – nuk është vonë, sepse do të keni mundësi ta shijoni oazën tuaj në ambient të hapur për disa muaj, deri në fund...

Marka e njohur fillon shitjen e unazave të fejesës për burra

Tiffany & Co ka lansuar një sërë unazash fejese posaçërisht për burra. Marka e famshme e aksesorëve, e cila është në pronësi të LVMH, ka krijuar tre dizajne të ndryshme, secila prej të cilave ka një brez të trashë dhe...

Si t’i mbani ketrat jashtë kopshtit

Ketrat e bezdisshëm gllabërojnë perime dhe farë zogjsh, përhapin rrëmujë nëpër shtretër lulesh dhe mund të jenë të bezdisshme për kafshët shtëpiake. Mbajtja e dëmtuesve në kopshtin tuaj mund të jetë e vështirë dhe kërkon kohë, por ka disa...
- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit

Ferrari SF90 vjen si frymëzim për atlete

Puma dhe Ferrari kanë një produkt të përbashkët. Emri i tij është ION F, dhe është një atlete e frymëzuar...