E martë, 19 Janar, 2021
No menu items!

Opinione

Prova e Demokracisë në ShBA, leksion për botën demokratike

Mesazhi i dërguar nga ngjarja e djeshme në vendin më demokratik në botë, vendi me një prosperitet, me një histori suksesi, vendi që i ka dhënë kurajo për zhvillim vendeve në botë, ka ndihmuar dhe ruajtur balancën e zhvillimeve...

Kriteret ndaj kandidatëve për deputet të jenë më përmbajtësore

Ndryshimet brenda subjekteve politike me aderime apo futjen e figurave të reja në politikë, nuk duhet shikuar si një e metë e shoqërisë sonë, përkundrazi, ky realitet tregon edhe një të arritur që nuk po arrijmë t'a vlerësojmë si...
- Advertisement -

Lajmet e fundit

Kush i mbron më mirë të dhënat: Android apo iPhone?

Studiuesit nga Universiteti Johns Hopkins kanë bërë një hulumtim interesant mbi dobësitë në kriptim të përdorura nga telefonat me...