E mërkurë, 21 Prill, 2021
No menu items!
spot_imgspot_img

Apple ka një “program sekret” që shpërblen klientë të mirë?

Duhet lexuar

spot_img

Një nga ish-punonjësit e Apple pretendon se ekziston një program “sekret” brenda të cilit shitësit mund të “shpërblejnë dhe befasojnë” klientët e mirë.

Kompania e njoftoi këtë në llogarinë e saj në TikTok dhe këto “shpërblime” nënkuptojnë mundësinë që shitësi të mos paguaj për një shërbim, i cili përndryshe duhet të paguhet.

ecili punonjës ka një numër të “shpërblimeve” të tilla që ai mund t’i japë sipas gjykimit të tij, dhe që përfshin riparimin e produktit edhe nëse garancia ka skaduar, ose defekti nuk i nënshtrohet riparimit.

Shumë njerëz dolën përpara për të thënë se ata vërtet morën riparime falas të pajisjeve, ndërsa kishte disa që nuk mendojnë se ekzistojnë ndonjë program sekret, por që të gjitha këto përfitime u morën në të vërtetë sepse përndryshe janë falas.spot_img
spot_img

Lajmet e fundit

Familja që la gjithçka për të udhëtuar nëpër botë me një furgon: Nuk është punë të punosh një vit të tërë për dhjetë ditë...

Stabiliteti zakonisht mendohet si ajo që është e palëvizshme dhe konkrete, si psh. një shtëpi, një punë rutinë, sende...

Më shumë artikuj si kjo

- Advertisement -spot_img